Voor de Air 70 zijn verschillende accessoires beschikbaar voor het uitbreiden van functionaliteiten en stijging in het comfort en gemak. Voor alle accessoires geldt dat de Air 70 Plus benodigd is. Op deze pagina vindt u een overzicht van de beschikbare accessoires.

 Vochtsensor - CO2-sensor set  - 4-standenschakelaar inbouw
4-standenschakelaar draadloos - Smart bediening via iModule - PM1/F7-Pollenfilter 

Vochtsensor

RV-Sensor Brink Air 70

De juiste vochtigheid in een woning is belangrijk voor de gezondheid. Een teveel aan vocht kan schimmels veroorzaken. Indien er een vocht vochtsensor in de Air 70 is geplaatst, dan gaat bij een stijging in de vochtigheid de Air 70 automatisch ventileren. Een te droge woning is daarentegen ook niet gezond. De Air 70 brengt daarom de hoeveelheid ventilatie weer naar beneden zodra de vochtbalans is hersteld.

De vochtsensor wordt geplaatst achter de kap die in de woonkamer hangt en kan achteraf worden ingebouwd.  

Prijs: € 180,- inclusief btw

CO2-sensor

CO2-Sensor Brink Air 70

Op het moment dat in een ruimte mensen aanwezig zijn moet er worden geventileerd. Niet alleen voor CO2, maar ook voor andere schadelijke gassen die zich ophopen. De sensor meet continu het CO2-gehalte in de lucht die door het apparaat naar buiten gaat. Indien het percentage CO2 te hoog wordt, dan gaat de Air 70 automatisch meer ventileren. Hierdoor blijft het CO2-gehalte op een gezond niveau en worden andere gassen afgevoerd.

De CO2-sensor wordt achter de kap die in de woonkamer hangt geplaatst. 

Prijs: € 260,- inclusief btw

4-standenschakelaar inbouw

RV-Sensor Brink Air 70

De Air 70 kan door middel van een ingebouwde 4-standenschakelaar in de wand hoger en lager worden ingesteld.

Prijs: € 62,50 inclusief btw

4-standenschakelaar draadloos

Brink Home iModule Brink Air 70

De Air 70 kan door middel van de draadloze 4-standenschakelaar hoger en lager worden ingesteld.

Prijs: € 260,- inclusief btw

Smart bediening via iModule

Brink Home iModule Brink Air 70

Met de Brink Home App kan eenvoudig de ventilatie op afstand worden bediend met PC, smartphone en tablet. De app is te gebruiken na installatie van de Brink Home iModule. Deze module wordt achter de kap gemonteerd en kan achteraf worden ingebouwd. Hiervoor is een Plus versie van de Air 70 nodig. De App is te downloaden voor Apple en Android via internet.

Prijs: € 210,- inclusief btw

Pollenfilter (PM1/F7-filter)

RV-Sensor Brink Air 70

Een pollenfilter is uitermate geschikt voor mensen met allergieën en hooikoortsklachten. Het pollenfilter verwijdert 99% van de allerkleinste stofdeeltjes, zoals pollen, stof, stuifmeel, sporen, haren, zand, textieldraden en cementstof.

Prijs: € 57,- inclusief btw

 * Accessoires worden los geleverd en moeten door de installateur worden geplaatst.