Huisdieren

Meer dan 4 miljoen huishoudens in Nederland hebben één of meerdere huisdieren. Deze dieren zorgen voor de nodige gezelligheid, maar brengen ook nadelen met zich mee. Huisdieren zijn namelijk een bron van onder andere huisstofmijt en onaangename luchtjes in uw woning. 

Hoe hebben huisdieren invloed op de binnen lucht?

Elk huisdier stoot vocht, koolstofdioxide en lichaamsgeur af. Dit is niet te zien aan de lucht, maar het vermindert de kwaliteit van de lucht. Een slechte binnen lucht kan onder andere een negatief effect hebben op allergieën en tevens luchtwegproblemen veroorzaken. 

De oplossing

Voor een gezond binnen klimaat is continue ventilatie van belang. De Air 70 zorgt voor een continuë doorstroom van frisse lucht van buiten en afvoer van vervuilde lucht naar buiten. Deze lucht wordt gefilterd en tevens op temperatuur gebracht. Op deze manier verdwijnen ongezonde stoffen en vieze luchtjes uit uw woning.

Werking Air 70

De Air 70 is een ventilatiesysteem die binnenkomende lucht filtert en vervuilde lucht afvoert. Het systeem is geschikt voor een enkele ruimte en hoeft nergens op aan gesloten te worden (decentraal ventilatiesysteem). Het filter houdt onder andere fijnstof en andere schadelijke stoffen tegen.

Tegelijkertijd wordt verbruikte lucht en overtollig vocht geruisloos naar buiten gedrongen door de zuiverende werking van de Air 70. De lucht binnen wordt voortdurend ingeruild tegen zuurstofrijke, frisse en gefilterde lucht van buiten. Door de warmtewisselaar wordt een prettige binnentemperatuur gehandhaafd onafhankelijk van het verschil met de buitentemperatuur.

Aankoopproces - Specificaties & prijzen - Contact