Zwangerschap

Bij een zwangerschap wordt er vaak stil gestaan bij de gevaren om ons heen. De gezondheid van de moeder in spé en het ongeboren kind staan voorop. Hierin is een binnenklimaat met voldoende toevoer van schone lucht onmisbaar, maar de gevaren die het ontbreken van schone lucht opleveren blijven te vaak onderbelicht.

Schone lucht tijdens de zwangerschap

Een foetus is in de baarmoeder nog niet in staat om zich af te weren tegen giftige stoffen uit de omgeving. Hierdoor kan een foetus eenvoudig blootgesteld worden aan vervuilde en schadelijke lucht. De blootstelling aan vervuilde lucht tast de longen, het hart en andere organen aan. Uit recent onderzoek van het Erasmus MC is naar voren gekomen dat ook de hersenen van een ongeboren kind aangetast kunnen worden door vervuilde lucht. Hierdoor kunnen op latere leeftijd diverse stoornissen en gedragsproblemen worden ontwikkeld.

Schone lucht na de zwangerschap

Een baby is met zijn kleine lijfje niet direct in staat zijn eigen temperatuur op peil te houden. Hierdoor zijn baby’s erg gevoelig voor koude lucht, waardoor een koude tocht ernstige gevolgen kan hebben. Het simpelweg openen van een raam om frisse lucht binnen te laten kan hierdoor grote gevolgen hebben voor baby’s.

Werking Air 70

De Air 70 zorgt geruisloos voor continue ventilatie in huis en de babykamer. Door de ingebouwde filters worden schadelijke stofdeeltjes buiten de deur gehouden en kan de gezonde lucht ongehinderd binnen komen. Door de warmtewisselaar wordt een prettige binnentemperatuur gehandhaafd onafhankelijk van het verschil met de buitentemperatuur.

Aankoopproces - Specificaties & prijzen - Contact